Ninge de câteva ore în Buzău și în alte zone din țară. Drumarii sunt pregătiți să intervină. Meteorologii au avertizat deja că valul polar vine peste România.

În unele zone din Buzău s-a așternut puțină zăpadă în dimineața zilei de sâmbătă, 4 decembrie. Este prima ninsoare din Buzău în această iarnă.

Preotul buzoian, Paul Iulius Negoiță, a imortalizat momentul dis-de-dimineață cu primii fulgi de zăpadă din municipiul Buzău. Vezi VIDEO mai jos:

În următoarele ore se va depune polei, anunță meteorologii, în majoritatea regiunilor.

Meteorologii spun că vremea se va răci in toată țara pana la mijlocul lunii. Sunt așteptate ploi si ninsori, dar nu foarte puternice. La munte ninge, s-a depus un strat consistent de zăpadă.

Un localnic din localitatea Viperești ne-a trimis un videoclip imortalizat în jurul orei 09:00. Vezi VIDEO mai jos:

În staţiunile Parâng şi Straja din judeţul Hunedoara, iarna s-a instalat complet. Aici, turiștii şi-au prelungit minivacanţa de 1 decembrie cu încă două zile.

Valul polar va acoperi majoritatea statelor europene în următoarele zile, cu temperaturi scăzute și precipitații sub formă de ninsoare. Meteorologii anunță că vom avea parte de temperaturi scăzute, lapoviță, ninsori și vânt puternic. În Marea Mediterană se va manifesta un ciclon activ.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *