În Bisoca, comuna situată la 60 de km de mun. Buzău, a avut loc prima ninsoare.

La ora 13.30, în com. Bisoca, județul Buzău, ninsoarea acoperise culturile agricole și curțile oamenilor. Imaginile postat pe Facebook de către George Ionasc par desprinse dintr-un peisaj desprins din povești.

Avertizarea de vreme rece este în vigoare până mâine, 9 noiembrie, la ora 20:00.

Sursă: Ovidiu
INFORMARE METEOROLOGICĂ
Interval de valabilitate: 08 noiembrie, ora 16 – 09 noiembrie, ora 20
Fenomene vizate: precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântului în zona montană înaltă
Zone afectate: conform textului
     
Temporar va ploua, în general moderat cantitativ în sudul Transilvaniei, nordul Olteniei și al Munteniei, unde cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și izolat 25…35 l/mp.
Din a doua parte a nopții de luni spre marți (8/9 noiembrie), la munte, în special la altitudini de peste 1400 m, va ninge și îndeosebi în Carpații Orientali și Carpații Meridionali local se va depune strat de zăpadă.
În a doua parte a zilei de marți, 9 noiembrie, vântul se va intensifica pe crestele Carpaților Meridionali, unde vor fi rafale de peste 60…70 km/h, iar zăpada va fi spulberată.
În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *