VIDEO/PNL închide șantierele la autostrăzi!

„Vrem autostrăzi!” Așa țipa PNL în opoziție! Ce fac azi când sunt la guvernare? Taie masiv fondurile lucrărilor începute de PSD: doar 20% din suma alocată în 2019 pentru Podul de la Brăila peste Dunăre, doar 25% pentru Centura Bacăului, doar 30% pentru Autostrada Sebeș-Turda, nimic la Autostrada Nordului și ceva nesemnificativ din costul drumului expres Craiova-Pitești.
Una ziceau în opoziție, alta fac acum la guvernare! Noi vrem măcar să continue ce a început PSD.
Somăm PNL să nu pună lacătele pe șantiere la autostrăzi!

PNL închide șantierele la autostrăzi!

„Vrem autostrăzi!” Așa țipa PNL în opoziție! Ce fac azi când sunt la guvernare? Taie masiv fondurile lucrărilor începute de #PSD: doar 20% din suma alocată în 2019 pentru Podul de la Brăila peste Dunăre, doar 25% pentru Centura Bacăului, doar 30% pentru Autostrada Sebeș-Turda, nimic la Autostrada Nordului și ceva nesemnificativ din costul drumului expres Craiova-Pitești.Una ziceau în opoziție, alta fac acum la guvernare! Noi vrem măcar să continue ce a început PSD. Somăm PNL să nu pună lacătele pe șantiere la autostrăzi!

Publicată de Partidul Social Democrat pe Miercuri, 8 ianuarie 2020

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *