VIDEO/Moment de reculegere la UPU Buzău.

Astazi, 26 mai 2020, în semn de solidaritate, personalul medical din secţia U.P.U-SMURD a păstrat un moment de reculegere pentru asistenta medicală de la Secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Botoșani, care a pierdut lupta cu viaţa.

Aceasta a fost infectată cu SARS-CoV-2 în timp ce îngrijea pacienți cu COVID-19. A decedat în data de 23.05.2020 în urma complicațiilor generate de această boală.

O asistenta medicala din Botosani a murit la Spitalul de Boli Infectioase

Lenuta Buta, o asistenta medicala de la Spitalul Judetean din Botosani s-a stins la varsta de 46 ani in Spitalul de Boli Infectioase Iasi. Desi nu suferea de comorbiditati si era o fire energica fiind pasionata de excursiile montane, asistenta din Botosani a murit inexplicabil aflandu-se in ultimele zile sub tratament cu Remdesivir.

“A urmat tratamentul cu Remdesivir, a avut două rezultate negative la testul pentru SARS-CoV-2. Nu avea comorbidități care să determine o atât de mare imunodepresie sau afectare anterioară încât să putem spune că a avut un teren la care să ne facă să ne gândim că ar putea prezenta o formă atât de gravă. Ea, de la început, a fost internată la Terapie Intensivă”, a spus Carmen Dorobat, manager Spitalul de Boli Infectioase.

Lenuta Buta a fost transferata in urma cu doua saptamani la Iasi si a urcat pe picioarele ei in ambulanta, ba chiar a vorbit tot drumul. Si sotul acesteia a fost infectat si acesta fiind adus la Spitalul de Boli Infectioase Iasi. Acum apropiatii o plang pe Lenuta Buta.

O asistenta medicala din Botosani a murit la Spitalul de Boli Infectioase“Iubea oamenii. Iubea muntele. Dumnezeu a iubit-o prea mult și a luat-o la El, lăsându-ne consternați! Încă o victimă COVID-19 din rândul cadrelor medicale! Cuvintele sunt prea sărace ca să poată exprima durerea pe care o lași în urmă, Draga noastră Lenuța! Dumnezeu să te ierte și să te primească în ceata îngerilor Săi”, a scris un medic pe pagina lui de Facebook.

SESIZEAZĂ FAPTELE DE CORUPȚIE!

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *