Nevasta candidatul PSD, pentru postul de primar al comunei buzoiene Balta Albă, a fost prinsă în jurul orei 24:00, în timp ce transporta suspect, mai multe baxuri de ulei cu o autoutilitară.

Candidații PMP Baltă Albă, au aflat că în comună s-ar împărții baxuri de ulei, în miezul nopții, cu o autoutilitară suspectă, la volanul căreia s-ar afla chiar nevasta primarului PSD.

Nevasta primarului, alături de fiica sa, în vârstă de doar 17 ani, au fost surprinse în fapt în jurul orei 24:00, în zona locuinței unui candidat PNL ce are blat cu PSD-ul pe plan local, zis ,,Titi”.

Nevasta primarului nu a negat nimic, ba chiar a recunoscut că transportă ulei.

Ca lucrurile să fie complete, nevasta primarului a lovit unul dintre martori ce imortalizau momentul, iar celorlalți le-a adresat cuvinte și expresii jignitoare.

Potrivit martorilor, la câteva zeci de minute, au apărut primarul și fiul acestuia, cu un autoturism, amândoi fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Familia primarului nu deține niciun magazin alimentar. Locul în care a fostă găsită autotulitara plină cu baxuri de ulei, este într-un alt sat, decât în cel care locuiește familia primarului.

Politicianul român, ancorat în ”a păcăli”, nu în ”a face lucruri”

Candidatul PNL, pentru consiliul local, a dat cărțile pe față, acesta și-a schimbat în decurs de doar câteva minute, fotografiile de pofil, ce în înfățișează ba cu PSD, ba cu PNL.

Canidatul PNL, Bălașu Florin, a fost surprins la masă cu pesediștii, iar pe stradă cu afișe PSD la subțioară. Vezi FOTO mai jos:

Unul dintre candidații PNL, s-a pozat în timp ce lipea afișe cu PSD. Vezi FOTO mai jos:

Primarul Marin Ionel, s-a pregătit din timp pentru a da lovitura de grație organizației locale PNL Balta Albă.

Era rost de schimbare la Balta Albă, și de aceea, actualul primar, Marin Ionel (PSD), s-a pregătit din timp pentru a recâștiga alegerile locale. Acesta și-a cumpărat presa, pentru a-i cânta în strună și pentru a-i arăta marile realizări. Între timp, cu ajutorul lui Romanescu, s-a dizolvat și filiala PNL de la Balta Albă, și astfel, candidații PNL, sunt tot PSD-iști vopșiți, dar în galben.

După ce primarul, Marin Ionel, a tras niște sfori pe la PNL Buzău, membrii PNL din secțiile de vot au fost schimbați cu membrii PSD.

De menționat că la alegerile prezidențiale, vechea organizație PNL Balta Albă a câștigat în fața PSD-ului cu câteva procente.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *