Sursă: 4media.info

Mălin Bot, cunoscutul “jurnalist” român, a cărui principală țintă de atac o reprezintă partidul AUR, a fost surprins de camerele video de supraveghere în timp ce făcea mizerie și căuta prin tomberoanele de gunoi.

S-a întâmplat acest lucru în locația în care partidul AUR își are sediul social, respectiv în Tunari Ilfov.

Se poate vedea cu ușurință pe camerele de supraveghere că Mălin Bot caută în tomberoanele pline cu gunoi și apoi începe să facă mizerie prin curte.

Acum problema jurnalistului nu o mai reprezintă jaful sistematic executat de către partidele politice ce s-au rotit la putere în România timp de 30 de ani ci partidul tinerilor români patrioți: AUR.

A uitat acesta și de PSD, și de USR, și de PNL, își descarcă acum năduful pe George Simion, gelos fiind pe succesul acestuia, succes ce vine din sinceritatea acțiunilor pe care le face.

Dar o fi oare numai gelozie sau în realitate cineva plătește niște servicii către acesta cu scopul de a încerca denigrarea unui partid care nu este supus sistemului?

În acest timp Mălin Bot se dovedește a fi un om rău, ranchinuos, plin de ură față de toți cei care sunt mai buni decât ei și care își dedicată viața pentru salvarea României.

Cine oare îl conduce pe Mălin Bot, ce interese ascunse se află oare în spatele acestuia, oare se confirmă legăturile acestuia cu Rusia, așa cum apar multe acuze în mediul online?

Mălin Bot desfășoară o operațiune specifică de contrainformații în care amestecă persoane foarte bune din viața publică românească cu adevărații infractori, cu scopul expres de a încerca pierderea credibilității la prima categorie.

Dar ce să vedeți: românii sunt mai deștepți decât răutatea lui Mălin Bot și au dat aproape 10% din voturi partidului AUR, în timp ce Mălin Bot a rămas doar cu acuzele nefondate și cu imaginea pătată profund, cam toți colegii jurnaliști delimitându-se de modul în care acest mercenar a decis să atace pe românii dispuși să facă bine țării.

De subliniat faptul că pentru activitatea sa de “jurnalist independent” în care îi deplânge pe românii amărâți, Mălin Bot încasează lunar peste 4500 de euro, bani ce reprezintă contravaloarea serviciilor comerciale de jurnalism prestate, dar pentru care nu și-a plătit impozitele aferente pe teritoriul României.

Sursă: 4media.info

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *