Misiune de salvare în munții Buzăului. Mai mulți pasionați de off-road au sărit în ajutorul autorităților, după ce ambulanța nu putea să ajungă la un bărbat care a suferit un atac vascular cerebral.

În jurul orei 15:00, s-a alertat prin sistemul ONG-ului rescue4x4.ro, o situație de salvare în munții Buzăului, unde era solicitat ajutorul membrilor pentru transportul unui pacient pe un drum impracticabil pe o distanță de aproximativ 2,5 km până la ambulanță.

Cinci pasionați de off-road au sărit în ajutor și s-au îndreptat de îndată către locul indicat, mai exact în satul Crevelești, din comuna Chiliile.

Primul ajuns, un șofer cu un Touareg a rămas însă împotmolit și el după ce i-a cedat motorul. Doar un buldoexcavator al primăriei Chiliile l-a mai putut scoate.

În cele din urmă, bătrânul care a suferit a fost transportat de doi tineri care au sărit în ajutor cu un Land Rover Freelander. Puteți urmări întreaga acțiune în VIDEO-ul de mai jos:

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *