VIDEO/C-tin Toma a înmânat Premiul pentru Cooperare cu România

Duminică, 8 decembrie 2019, edilul municipiului Buzău, C-tin Toma, a fost prezent la Chişinău, la Gala Premiilor TVR Moldova “Români pentru Români”, ediţia a IV-a, care s-a ţinut la Teatrul Naţional “Mihai Eminescu”.

Edilul buzoian a avut onoarea de a înmâna Premiul pentru Cooperare cu România, Congresului pentru Autorităților Publice Moldova, reprezentatul fiind Alexandru Osaci.

Români pentru Români!

Români pentru Români!Duminică 8 decembrie 2019 am avut bucuria să particip la Chişinău, la Gala Premiilor TVR Moldova “Români pentru Români”, ediţia a IV-a, care s-a ţinut la Teatrul Naţional “Mihai Eminescu”.În cadrul Galei am înmânat Premiul pentru Cooperare cu România şi am adresat un cuvânt invitaţilor şi tuturor telespectatorilor români din Moldova, România şi din toată lumea.Vă mulţumesc!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 9 decembrie 2019

,,Români pentru Români! Duminică 8 decembrie 2019 am avut bucuria să particip la Chişinău, la Gala Premiilor TVR Moldova “Români pentru Români”, ediţia a IV-a, care s-a ţinut la Teatrul Naţional “Mihai Eminescu”.
În cadrul Galei am înmânat Premiul pentru Cooperare cu România şi am adresat un cuvânt invitaţilor şi tuturor telespectatorilor români din Moldova, România şi din toată lumea.Vă mulţumesc!”- a scris pe facebook, C-tin Toma, primarul municipiului Buzău .

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *