VIDEO/Accident în Micro XIV! Șofer de 23 de ani (0,70 mg/l și fără permis)

UPDATELa originea producerii evenimentului rutier s-a aflat un buzoian de 23 de ani, beat și fără permis. „Un şofer de 55 de ani, care circula pe Aleea Centrala către Stadionului, nu ar fi dat prioritate celui care circula pe stadionului către Bălcescu, un șofer de 23 de ani (acesta 0,70 mg/l și fără permis). Mașina celui de 23 de ani a ricoșat în alte doua staționate.”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Buzău, -informează reporterbuzoian.ro .

UPDATE: Polițiștii nu îl găsesc pe șoferul autoturismului Audi, cel care ar fi provocat accidentul. Se pare că există totuși o victimă – un tânăr rănit ușor. În eveniment sunt implicate patru mașini, potrivit reporterbuzoian.ro .

Eveniment rutier, produs aseară, în cartierul buzoian Micro XIV. Din primele date, se pare că o coliziune ar fi avut loc între patru autovehicule la intersecția Bd. Stadionului cu Aleea Centrală.

Impactul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate. În eveniment sunt implicate un Porsche Cayenne, un Audi, un Vw Passat și un Ford.
Sursă: reporterbuzoian.ro

Accident cu 4 autoturisme în intersecție la Micro 14

Publicată de Buzău Alert pe Miercuri, 20 noiembrie 2019

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *