Săptămâna această, pentru colonelul Eduard Borhan, redactorul-șef al ziarului „În Slujba Patriei”, editat de Divizia 2 Infanterie „Getica”, a venit momentul când a spus, după 37 de ani în slujba Armatei Române: „Adio arme!”.

„De formație rachetist antiaerian și-a început cariera militară în cadrul unei brigăzi de rachete antiaeriene, apoi a lucrat ca ofițer de stat major în cadrul comandamentelor Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt”, a Corpului 10 Armată Teritorial și a Comandamentului 10 Operațional.

Din anul 2006 este redactor-șef al ziarului „În Slujba Patriei”.

O perioadă fructuoasă în care a fost alături de militarii Brigăzii 15 Mecanizată și apoi de cei ai Diviziei 2 Infanterie la multe acțiuni de instruire, în poligoane, exerciții internaționale și naționale și a prezentat publicului larg modul în care militarul se pregătește, indiferent de vreme sau anotimp, de pe crestele munților, până în Delta Dunării.

De asemenea, este veteran al teatrelor de operații din Irak și Afganistan.

A urcat treaptă cu treaptă cariera militară, începută la 14 ani la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” de la Câmpulung Moldovenesc. Este un ofițer ce s-a implicat mult în fiecare funcție pe care a ocupat-o, indiferent de locul unde a lucrat.

Acum, la trecerea sa în rezervă, odată cu avansarea la gradul de colonel, toți cei care am lucrat împreună cu ofițerul Eduard Borhan îi urăm multă sănătate și bucurii alături de familie”, au transmis oficialii Diviziei 2 Infanterie „Getica” Buzău. 

Sursă: buzau.net

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *