Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în casă, în urmă cu 10 zile. Noi detalii despre starea sa de sănătate s-au aflat de la apropiații artistului, dar și de la medici. 

Artistul are mai multe afecțiuni și chiar se vorbește despre o intervenție chirurgicală minim invazivă, însă nu s-a luat o decizie în acest sens. I s-au făcut investigațiile de rigoare, comunică și are o stare generală bună momentan.

Benone Sinulescu se simte bine, comunică tot timpul și este vesel, susține profesorul Anton Hadăr, unul dintre prietenii artistului. Cântărețului i s-a făcut un RMN și alte analize, fiind sub supravegherea medicilor.

„Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om. E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa”, a transmis apropiatul lui Benone Sinulescu.

cnpaulescu.ro

By SDS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *