Veste mare pentru locuitorii de pe DJ203K. Edilul din Mărăcineni dă asigurări că firma desemnată pentru lucrările de pe DJ203K se va reapuca de peticirea zonelor care au fost deteriorate în ultima vreme.

Anunțul a fost făcut de primarul din Mărăcineni, pe pagina sa de Facebook. Mai mult de atât, acesta dă asigurări că odată finalizate lucrările la rețeaua de gaze, toate străzile vor fi readuse la starea inițială.

Foto: sansanews.ro

„Stimați locuitori,

Vă informăm că, în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții OYL Holding, am primit asigurări că lucrările de reabilitare a Drumului județean 203K se vor încheia până în luna septembrie a acestui an.

De asemenea, s-a luat decizia ca, în cursul zilei de mâine, toate porțiunile neasfaltate de pe DJ 203K să fie frezate și completate cu material, pentru reducerea disconfortului pe care cu toții îl resimțim în trafic.

Pe această cale, ne cerem scuze și pentru disconfortul creat de săpăturile pentru branșamente. Este adevărat că, în urma ploilor din ultimele zile, starea drumurilor s-a deteriorat, însă vă asigurăm că, odată cu finalizarea lucrărilor la rețeaua de gaze, toate străzile vor fi readuse la starea inițială.

Am pornit împreună pe acest drum și tot împreună ne vom bucura de roadele muncii noastre! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris pe Facebook, edilul comunei Mărăcineni – Constantin Dumitru.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *