Comuna Pârscov, din județul Buzău, se pregătește să primească o veste excelentă pentru comunitatea sa, după ce primarul Daniel Mihai a anunțat oficial deschiderea unei noi stații de ambulanțe. Vestea a fost dată publicității printr-o postare pe Facebook, în care primarul a subliniat determinarea sa de a oferi servicii medicale de urgență de calitate locuitorilor din zonă.

În postarea sa, primarul Mihai a amintit că promisiunea de a aduce o stație de ambulanțe în comuna Pârscov a fost întâmpinată cu scepticism de unii, dar eforturile sale și sprijinul celor implicați în domeniul sănătății au dat rezultate. El a menționat că vizita comisiei M.A.I. la spațiul amenajat pentru viitoarea stație de ambulanțe a fost un pas important în direcția realizării acestui obiectiv.

Reorganizarea substației de ambulanțe din Berca va face posibilă înființarea substației de ambulanțe Pârscov. Acest lucru va aduce în comuna Pârscov ambulanțe dedicate și personal medical specializat pentru a asigura asistența medicală de urgență necesară pentru locuitorii din această zonă.

Primarul Mihai a recunoscut sprijinul constant al persoanelor cu responsabilități în domeniul sănătății, precum și implicarea directorului Serviciului Județean de Ambulanță Buzău, domnul Gabriel Mihalașcu. Detaliile privind modul în care se va realiza reorganizarea și deschiderea oficială a substației de ambulanțe Pârscov vor fi stabilite de conducerea SAJ Buzău.

Această inițiativă este salutată cu bucurie de comunitatea locală și marchează un pas semnificativ pentru îmbunătățirea accesului la asistență medicală de urgență în regiunea Valea Buzăului. Locuitorii din Pârscov și din localitățile învecinate vor beneficia de servicii de ambulanță mai rapide și mai eficiente, contribuind astfel la sănătatea și securitatea lor.

Primarul Daniel Mihai a încheiat postarea sa de pe Facebook cu mulțumiri către toți cei care au avut încredere în el și au susținut acest proiect, evidențiind contribuția importantă a domnului Gabriel Mihalașcu, directorul SAJ Buzău. Comunitatea așteaptă cu nerăbdare momentul oficial de deschidere a substației de ambulanțe Pârscov, care va aduce beneficii semnificative pentru toți locuitorii din zonă.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Veste bună pentru locuitorii de pe Valea Buzăului: Se deschide o nouă stație de ambulanță”
  1. Sa i transmiteți domnului primar multă sănătate din partea comunității in care nu a facut nimic in aceasta comuna in timpul mandatelor. Reteaua de apa potabilă este jalnica, sistări neanunțate, apa sub orice critica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *