Asociația “Îmbunătățirea Vieții”, reprezentată de Paula-Dorina Ispas, a reușit pentru a treia oară, să organizeze un eveniment special, unde s-a promovat terapia prin sport pentru persoanele cu dizabilități.

„Vâslim la caiace și zâmbim fără limite”, eveniment desfășurat în perioada 29 – 30 iulie, în Parcul Tineretului din Buzău, a adus tuturor participanților multă bucurie, o mulțime de surprize, dar și un spectacol de lasere unic în țară.

De atmosfera deosebită s-a ocupat Zabi Tudor cu echipa de animație, Tudor Darius, Dan Popescu, dar și o mulțime de voluntari, care au contribuit la bunăstarea tuturor participanților. Totodată, campioana olimpică Paula Ivan a fost prezentă la acest eveniment, dar și reprezentanți ai Poliției și Jandarmeriei.

Pe parcursul celor două zile, participanții, atât cei mari cât și ce mici, nu s-au plictisit absolut nici o secundă. Aceștia s-au putut bucura de jocuri interactive, competiții, plimbări cu caiacul și cu motociclete, o mulțime de produse și premii oferite de sponsori, iar totul s-a încheiat cu o „bătaie” cu apă.

Accesul la acest eveniment a fost gratuit, iar toți participanții au plecat cu zâmbetul pe buze și cu un vibe pozitiv.

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *