Visul tău de a avea o casă modernă și eficientă energetic devine realitate cu Nouă Tei.

Imaginează-ți ferestre care nu doar că îți luminează casa, dar îți și economisesc bani!

Până la 1 august, ai șansa de a economisi 25% la toate produsele din tâmplărie PVC.

Campanie valabilă în perioada 10 iunie – 1 august 2024

De ce să alegi Nouă Tei pentru proiectul tău de Tâmplărie PVC?

Totul este simplu și fără griji

Nouă Tei sunt disponibili pentru tine dacă îți dorești un proiect de tâmplărie PVC în Buzău – Râmnicu Sărat fără stres. Se ocupă de tot: de la consilierea inițială și fabricarea produselor, până la livrarea și montajul acestora. Spune-le ce îți dorești și ei se vor ocupa de restul!

Măsurători perfecte

Nu lăsa nimic la întâmplare când vine vorba de măsurători. Echipa Nouă Tei vine la tine acasă pentru a măsura cu precizie ferestrele și ușile, asigurându-se că totul se potrivește perfect. Astfel, te scutesc de orice griji și asigură succesul proiectului tău din prima încercare.

Personalizează exact cum vrei

La Nouă Tei, tu ești designerul. Ai la dispoziție o mulțime de opțiuni pentru a personaliza ferestrele și ușile exact așa cum îți dorești. Poți alege dimensiunea, forma, tipul de vitraj și deschidere, culoarea profilului și a mânerelor.

Produse de calitate, fabricate intern

Fiecare fereastră și ușă din PVC este produsă intern de Nouă Tei. Controlează strict calitatea în fabricile lor și folosesc doar materiale de cea mai bună calitate. Astfel, îți oferă produse durabile și rezistente, care vor îmbunătăți considerabil confortul și estetica locuinței tale.

Garanție și siguranță

La Nouă Tei, nu doar că achiziționezi produse de înaltă calitate, dar primești și o garanție post-vânzare pentru toate produsele lor. Investiția ta este protejată, iar ei îți oferă suportul necesar în caz de nevoie.

Beneficii financiare

  • Reducere de 25%: Acum este momentul perfect pentru a investi în ferestre și uși de calitate superioară. Cu reducerea de 25% la toate produsele din tâmplărie PVC, economisești considerabil. Oferta este valabilă până la 1 august, așa că nu rata ocazia!
  • Economii la facturi: Produsele de tâmplărie PVC sunt proiectate pentru a oferi o izolare termică excelentă, ajutându-te să economisești la facturile de energie pe termen lung.
  • Valoare adăugată casei tale: Investiția în produse de calitate superioară de la Nouă Tei nu doar că îți aduce beneficii imediate, dar și crește valoarea casei tale pe termen lung.

Unde îi găsești?

Show-room Râmnicu Sărat, Județul Buzău

? Str. Principe Ferdinand, 47 (fostul hotel)

Solicită o ofertă pentru proiectul tău de tâmplărie din PVC

? 0746 292 291

? contact@nouatei.ro

Nu mai aștepta! Vara aceasta este momentul perfect pentru a-ți transforma locuința cu ajutorul ferestrelor și ușilor din PVC de la Nouă Tei.

Beneficiază acum de reducerea de 25% pentru toate proiectele de tâmplărie PVC și bucură-te de produse de calitate superioară, personalizate exact pe gustul tău.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *