O furtună puternică, despre care fermierii spun că a luat aspect de tornadă, a măturat pur și simplu mai multe solarii din comuna buzoiană Glodeanu Sărat. Este dezastru în județul Buzău, acolo unde vântul puternic a prins aspect de tornadă și a distrus solariile. Mai multe hectare au fost puse la pământ, iar legumicultorii sunt disperați.

După ce că agricultorii din localitatea Glodeanu Sărat au fost afectați de scandalul roșiilor coapte forțat cu substanțe toxice, acum, o altă nenorocire s-a năpustit asupra asupra lor. Vântul puternic și vijeliile din ultimele zile le-au distrus agricultorilor din localitatea Glodeanu Sărat solariile pe o suprafață de câteva hectare.

Agricultorii au speranța că vor primi despăgubiri

Agricultorii fac apel către autorități să îi ajute pentru că în urma unei furtuni solariile au fost luate pe sus și nimic nu a mai rămas în urmă. Totul vine în contextul în care tot mai mulți dintre ei au început deja să se gândească să părăsească țara, din cauză că nu au bani să refacă solariile.

Până la acest moment nu există o statistică exactă privind numărul agricultorilor afectați de vântul puternic.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *