Buzoianul Valentin Dumitrache este la ora actuală cel mai de perspectivă jucător al județului nostru. Acesta a ieșit proaspăt campion alături de Gică Hagi, într-un lot în care media de vârsta a fost cea mai scăzută din precedentul sezon de Superliga.

Cum a ajuns Valentin în cea mai puternică echipă din țară?

Acesta a început fotbalul încă de mic, la formații locale are orașului, urmând apoi academia LPS Buzău, de unde a făcut pasul direct către prima ligă, la Academică Clinceni. Ilie Poenaru este antrenorul care a avut “primii ochi” pentru tânărul buzoian, acesta alăturându-se unui lot competitiv și făcând astfel pasul de la un nivel de juniori direct la nivelul primei ligi.

După problemele financiare de la Academică și plecând tot mai mulți jucători, Valentin a fost un titular constant în prima ligă, fapt ce l-a făcut pe Gică Hagi să-l aducă la Farul. După câteva meciuri la echipa secundă a constânțenilor, Valentin a debutat în tricoul Farului și pentru echipa mare, iar de atunci este nelipsit din lotul acestora. Tânărul și-a propus ca în acest sezon să prindă cât mai multe minute și să ajute la obiectivele echipei, care va evolua pe 3 fronturi: Preliminariile Uefa Champions League, Superliga și Cupa României.

Succes, Valentin!

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *