Comunicat USR Buzău

Pentru că votul fiecărui cetățean contează, pentru că buzoienii au demonstrat la ultimele alegeri că pot schimba prin solidaritate culoarea politică a municipiului în favoarea USR PLUS, pentru că suntem convinși că o vor modifica, la următoarele, pe a întregului județ – care de treizeci de ani este încremenit în proiect -, ne-am propus ca în această campanie să luăm la pas toate localitățile Buzăului.

Joi, 17.10.2019, colegii noștri au mers pe traseul Merei, Dealul Viei, Clondiru de Jos, Pietroasele, Breaza, Năeni, Săhăteni, Ulmeni. Nu a contat că drumurile sunt prost întreținute, că pe alocuri praful aproape că înghite oameni și mașini.

Ceea ce ne-a bucurat foarte mult este că în majoritatea locurilor pe care le-am străbătut, sătenii, văzându-ne că lipim afișe cu Dan Barna, au venit să ne ceară informații detaliate despre programul candidatului nostru, în special despre cele legate de agricultură, infrastructură, turism – având în vedere potențialul extraordinar al Buzăului. Oamenii vor să voteze în cunoștință de cauză, și acest lucru este îmbucurător pentru un stat care trebuie reclădit din temelii!

Din păcate am văzut multe localități depopulate, case părăsite, din care buzoienii noștri au plecat spre a fi fericiți în altă parte.

Ei nu-și doresc altă țară, ci alt stat!
Și acest lucru îl vom realiza împreună cu Dan Barna Președinte!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *