Într-o postare pe Facebook, președintele filialei municipale USR Buzău, Florin Drăgulin, lansează o temă falsă:

Asistăm de câteva luni de zile la „imposibiliatea” administrației publice locale de a uda spatiul verde al orașului.

Și aici mă refer mai ales la acei tuia pe care primăria i-a plantat fix înainte de sărbătorile de iarnă, pentru a “lua ochii cetățenilor”. De atunci nu au mai fost îngrijiți.

a scris Florin Drăgulin

Doar că președintele Florin Drăgulin s-a trezit târziu și nu și-a făcut temele, ceea ce va permite celor din PSD să-i răspundă cu ușurință. PSD câștigă capital electoral pentru că oameni nepregătiți vorbesc pentru dreapta buzoiană.

Problema a fost și în atenția consilierului local Irinel Cîrstea, care însă și-a făcut temele și a ales să nu iasă în mod public cu acest subiect. În răspunsul pe care Irinel Cîrstea l-a primit de la primăria Buzău se menționează:

În urma cererii dumneavoastră nr. 83125/51 din data de 16.05.2023, prin care, conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, cu modificările și completările ulterioare, solicitați informații cu privire la achiziția și costul materialului săditor din B-dul Unirii, vă comunicăm următoarele:

În cadrul contractului de execuție lucrări nr. 38932/02.04.2021, ofertantul câștigător SC STRABAG SRL & GARDEN CENTER GROUP în calitate de subcontractor și terț susținător, a ofertat și componeta de spații verzi aferente obiectivului de investiții „REABILITAREA INFRASTRUCTURII RUTIERE, INCLUSIV PISTE PENTRU BICICLIȘTI, PE CORIDOARELE DESERVITE DE TRANSPOTUL PUBLIC, ÎN MUNICIPIUL BUZĂU”. Pentru această componentă UAT Municipiul Buzău, prin dirigintele de șantier, a emis deja un raport de neconformitate. Având în vedere că lucrarea nu este finalizată și pe toată perioada de garanție spațiul verde intră în sarcina contractorului, neconformitățile vor fi remediate fără costuri suplimentare în sarcina beneficiarului. Pentru documente legate de achiziția materialului săditor vă rugăm să vă adresați antreprenorului general SC STRABAG SRL.

Prin această slabă documentare și prin serviciul oferit către PSD Buzău, Florin Drăgulin reușește să ridice și mai multe semne de îndoială cu privire la situația din cadrul USR Buzău, partid care s-a confruntat cu multe lupte interne și din care mulți oameni capabili au ales să plece.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *