usipanou

Aluprof SA, liderul de necontestat în producția de uși elegante din panouri din aluminiu, continuă să impună standardele în materie de estetică și funcționalitate pentru intrările moderne, consolidându-și poziția în Grupul Grupa Kęty SA. Cu peste 70 de ani de experiență, Aluprof SA devine sinonim cu inovația și calitatea în industria sistemelor de aluminiu.

Soluții unice pentru casele moderne și clădirile comerciale

panou din aluminiu aluprof

Ușile elegante din panou din aluminiu, fabricate de Aluprof SA, reprezintă o sinteză perfectă între estetică avansată și funcționalitate de top, precum usi panou. Compania se mândrește cu capacitatea de a oferi soluții unice care răspund nevoilor și preferințelor clienților, contribuind la transformarea spațiilor rezidențiale și comerciale în adevărate opere de artă arhitecturală.

usi-panou

Oferta Aluprof.ro cuprinde uși panou bazate pe sistemul MB-86, caracterizate prin designul atrăgător și tehnologia avansată. Produsul este nu doar o intrare funcțională și rezistentă în casa dumneavoastră, ci și o carte de vizită sau o decorație, datorită soluțiilor de construcție variate și modelelor disponibile. Ușile sunt disponibile în patru variante: ST, SI, SI+ și AERO, oferind oportunități inovatoare pentru îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor. Construcția solidă se bazează pe sisteme de profil din aluminiu cu termoizolare MB-86, reprezentând cea mai avansată tehnologie a ALUPROF pentru uși.

Panourile de umplere sunt personalizabile în modele și culori, iar tehnici avansate de prelucrare permit realizarea de variante creative. Ușile asigură integritate și izolație, având izolare împotriva apei, a aerului și o izolare termică și acustică perfectă. Panourile rezistente la factorii atmosferici sunt acoperite cu lacuri speciale sau rășină epoxidică, menținându-și aspectul prezentabil. Ușile panou Aluprof sunt ideale pentru cei pretențioși, îmbinând eleganța designului cu parametri tehnici înalți, oferind flexibilitate în amenajarea intrării în clădire.

O prezență globală remarcabilă

Aluprof SA nu este doar un nume cunoscut în Europa, ci și în Statele Unite, unde și-a extins cu succes prezența. Cu reprezentanțe în peste 57 de țări, compania consolidează poziția sa ca unul dintre cei mai mari producători de sisteme de aluminiu la nivel mondial.

Cifre impresionante de la Aluprof SA:

  • 1900 de clienți permanenți: O dovadă a încrederii constante pe care clienții o acordă produselor și serviciilor oferite de Aluprof SA.
  • 438 milioane de euro venituri anuale: Rezultatul succesului continuu al companiei, confirmând calitatea și competitivitatea produselor sale.
  • 40% export din vânzarea totală: Un indicator al impactului global al brandului, cu produsele Aluprof SA fiind preferate în întreaga lume.
  • Peste 2300 de angajați: Echipa dedicată și experimentată contribuie la menținerea standardelor ridicate de producție și servicii.
Aluprof SA

Prin decenii de experiență și angajament față de calitate, Aluprof SA rămâne un lider de încredere, consolidându-și poziția în topul producătorilor de uși elegante din aluminiu pentru intrările moderne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *