Ursul i-a mâncat oile din gospodărie

Se înmulțesc atacurile urșilor în comunele de munte ale județului Buzău. Un urs flămând a făcut ravagii în gospodăria unei femei din Bisoca, unde a ucis o oaie și a schilodit alte animale. Oamenii se plâng că sunt fără apărare și acuză autoritățile de lipsă de implicare, anunță reporterbuzoian.ro .

Potrivit reporterbuzoian.ro, duminică noapte, sălbăticiunea a pătruns într-o curte din Bisoca, într-o zonă – ce-i drept – destul de izolată, aproape de mănăstirea Poiana Mărului. În satul Băltăgari, ursul e ca la el acasă.

În noaptea de duminică, pe la ora 03:00, ursul a dat iama în coteț și a devorat o oaie. Femeia de 58 de ani, care locuiește singură, și-a luat inima în dinți și a ieșit afară, reușind să pună animalul pe fugă, informează reporterbuzoian.ro .

În urma ursului a rămas un dezastru. O oaie a fost mâncată  pe loc, în urmă rămânând doar oasele și blana. Sălbăticiunea s-a retras apoi în întunericul pădurii.

Citește mai mult aici !

Ursul a dat iama în oi.

Ursul a făcut prăpăd la Bisoca

Publicată de Buzău Alert pe Miercuri, 6 noiembrie 2019

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *