Având o suprafață totală de 1500 mp, URBAN GYM, pune la dispoziția abonaților, cea mai completă gamă de aparate pentru antrenament personal, începând cu data de 9 ianuarie 2021!

Atinge-ți obiectivele alături de antrenorii URBAN GYM!

La Urban Gym, alegerile pe care le faci azi sunt rezultatele pe care le vei vedea mâine. Fiecare zi înseamnă o nouă repetiție, un nou set care va duce la o versiune mai sănătoasă, mai tonifiată și mai fericită a ta.

Acest club este construit pe ideea că poți vedea progrese în fiecare zi, indiferent de unde începi. Devino și tu membru Urban Gym și convinge-te singur de rezultatele metodelor aplicate de profesioniști.

Scopul lor este să se asigure că tu îți atingi obiectivele propuse. Urban Gym îți oferă echipamente moderne și antrenori profesioniști care sunt alături de tine în fiecare zi și nu te lasă să renunți.

DESCARCĂ GRATUIT APLICAȚIA PENTRU MEMBRI!

Ai direct pe telefonul tău acces la toate informațiile, îți faci rapid rezervări la clase și îți cumperi abonament online plătind cu cardul bancar. Descarcă aplicația UPfit.today și introdu codul de activare al clubului: URBANGYM.

Apoi te autentifici cu adresa de email și codul pin primit atunci când ți-ai cumpărat abonament.

Sala este situată pe Str. Mesteacănului Nr. 10, Et. 2, Jud. Buzău (clădirea Contactoare).

Mai multe detalii pe pagina oficială URBAN GYM BUZĂU!

EMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *