Deputatul de Buzău Emanuel Ungureanu critică, într-o postare pe Facebook, instituirea unei obligativități pentru managerii de servicii din sănătate de a se școli continuu, la o instituție nou înființată.

Ministerul Sănătății va înființa Institutul Național de Management al Serviciilor de Sănătate, instituție care va lua locul fostei Școli Naționale de Sănătate Publică, Management și perfecționare în Domeniul Sanitar, conform sansanews.ro.

”Practic, din 13 iulie, orice șef de pompe funebre poate să ajungă manager de spital dacă face cursuri 3-6 luni la o nouă agenție care se va numi pompos Institutul Național de Management al Serviciilor de Sănătate.Această instituție îi va obliga pe toți managerii de spitale, șefi de la ambulanțe, să meargă din 3 în 3 ani la aceste cursuri. Incredibil, nu?

Să te ții nenică, veți revedea imagini cu acele cursuri la mare și la munte, unde managerii își vor aduce neveste le sau amantele, vor ridica diploma la kilogram și după ce dau”darul” la partid vor continua jaful sistemului sanitar.

Recapitulez pentru cei care nu ați fost atenți, Rafila înființează un mecanism de făcut diplome, la kilogram, instituție creată special ca să mai bage niște proști și hoți de la partidul stat în posturi bine plătite din bani publici.”

În weekend deputatul USR de Buzău a fost prezent în municipiul Buzău. Acesta a particiapt la mai multe activități destinate persoanelor în scaune cu rotile precum ,,Vâslim la caiace” și nunta dintre doi tineri căsătoriți, unul în scaunul cu rotile, iar cealalta nevăzătoare.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *