Probabil că tot mai mulți buzoieni se întreabă pe unde își petrec Sărbătorile de Iarnă aleșii Buzăului. O sursă neidentificabilă ne-a declarat în EXCLUSIVITATE cum vor petrece personalitățile din politica buzoiană sărbătorile de Crăciun.

Adrian Petre, vicepreședintele CJ și președintele AJF Buzău, își petrece Sărbătorile de iarnă în Qatar, alături de noua iubită. Proaspăt divorțat, acesta a ales destinația turistică după ce a aflat că mai multe stadioane se vor demola. Cu gândul doar la fotbal și nu la iubire, Petre a decis să aducă scaunele de pe stadioanele din Qatar, la membrii afiliați de la ligile inferioare județene.

Poate așa își va asigura noul mandat de președinte AJF Buzău, asta după ce acum 3 ani a câștigat alegerile cu scaunele aduse de pe stadionul Ghencea.

Totuși, Adrian Petre este cam supărat, în timp ce participa la negocieri și-a făcut apariția și președintele FRF Răzvan Burleanu, cel care de altfel Petre vrea să-i ocupe funcția în viitorul apropiat.

Ionuț Dragomir, fiul primarului de la Gălbinași, plânge cu hohote pe câmpul din localitatea Gălbinași, pentru că Adi Petre nu l-a luat și pe el în Qatar pe banii AJF-ului.

Petre Emanoil Neagu, președintele CJ Buzău, a ales să se retragă în munți, mai exact în satul Poieni, din comuna Cislău, acolo unde deține o pensiune construită de niște „prieteni”, pe vremea când era director la compania de asfaltări Urbis Serv. Totuși, este de apreciat că șeful de la CJ și-a decorat pensiunea în lumini galbene, în ton cu liberalii și partidul lui Simion.

Felix Rache, vicepreședintele CJ Buzău, își va petrece Crăciunul ca prezentator la cunoscutul post de televiziune Taraf TV.

Gabriel Avramescu, își va petrece Crăciunul alături de nașul său, proaspăt ieșit de la mititica, Cristinel Bîgiu, la restaurantul Acquario.

Laurențiu Țepeluș, deputat de Buzău, a dorit să-și petreacă sărbătorile acasă, așa că a scos un grătar în fața Liceului B.P. Hașdeu și a invitat toți elevii la o celebră pomană electorală.

Constantin Toma, își va petrece inițial Crăciunul în parcul Crâng pentru a mai strânge ceva voturi, iar mai apoi va continua sărbătoarea în cartierul Simileasca, acolo unde o angajată și colaboratoare în afacerile cu bani publici dorește să-i facă o surpriză de neuitat.

Ionuț Sorin Apostu, vicele de la Primăria Buzău, așteaptă de câteva zile în vârful bradului pentru a sărbătorii noaptea dintre ani.

Prefectul de Buzău, Țiclea Daniel, supranumit și cel care conduce județul, a ales să petreacă Crăciunul în apartamentul său din apropierea Platoului Dacia. Acesta va supraveghea cu indulgență ca nu cumva materialele de construcție pentru reabilitarea platoului Dacia să fie furate de colindătorii din cart. Simileasca.

Viorel Dobre își va petrece Crăciunul pe un stâlp de electricitate, lângă un contuar, în așteptarea colindătorilor DGA.

Romică Lungu își va petrece Crăciunul alături Lucian Romașcanu. La petrecerea de Crăciun au fost chemați și alți doi invitați speciali, George Sava și Romano. Georgică va trebui să dea cu „subsemnatul” pentru lumina aprinsă în miez de noapte la ADS Buzău.

Vlad Pufu, își va petrece sărbătoarea Crăciunului în Germania, alături de o ONG-istă care deține o asociație de întrajutorare, pentru a recupera banii de la un jurnalist care tot fuge cu banii de la Buzău și se refugiază în munți.

Tinerii PSD-iști, Dodo, Joker și luptătorul Stanciu vor ieși la colindat în ajunul Crăciunului prin județul Buzău pentru a mai câștiga și ei un ban de buzunar. În spatele lor va merge și Gabi Enciu, pentru că el știe doar să încaseze, nu să și cânte.

Nici tinerii liberali nu vor sta pe margine, în frunte cu liberalul Leonte vor ieși și ei la colindat, însă asta după ce s-au pus de acord cu Dodo, pentru ca nu cumva să se întâlnească în teritoriu.

Adrian Mocanu, președintele PMP Buzău, încă se gândește dacă o să-și petreacă Crăciunul cu mămica sau cu George Simion.

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare!

Crăciun Fericit tuturor!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *