Un ”virus politic” a ajuns la Beceni. PNL Beceni se folosește de virusul gripal pentru a câștiga electorat!

Femeia venită din Italia cu suspiciune de coronavirus, a fost transferată la centrul de carantină de la Arbănaşi. Din primele investigații, persoana din Buzău nu ar fi purtătoarea bolii, dar va sta în carantină 14 zile.

Pentru a preveni eventualele incidente provocate de Covid-19, mai ales că primarul şi localnicii şi-au exprimat deja nemulţumirea în legătură cu deschiderea centrului de carantină în localitatea lor, în zonă acţionează preventiv un echipaj de jandarmi.

Virusul politic de la Beceni

O serie de ”săgeți” au fost trase de membrii PNL Beceni către întreaga administrație locală, dar în special către primarul comunei Beceni, Laurențiu Dumitru, însă acesta le-a demontat afirmațiile mincinoase și denigratoare, într-un comunicat de presă.

,,Fac apel la calm și înțelegere, iar competitorilor politici le atrag atenția să nu folosească această panică în scopuri electorale, dezinformând opinia publică.
Menționez că, în Tabară de la Arbănași se află o singură persoană și nu 4, iar eu nu mi-am dat acordul pentru a fi transferată în tabară – așa cum s-a vehiculat pe rețelele de socializare. Persoana respectivă este supravegheată medical, iar zona este pazită de echipaje ale Jandarmeriei.”
– se arată într-un comunicat de presă transmis de primarul comunei Beceni – Laurențiu Dumitru.

”Cetățeanul turmentat” de la Beceni, umblă cu lăutarii după el!

În stânga imaginii contabilul Bulviță, de la Beceni.
Foto: opinialubisca.ro

Traseismul politic de la Beceni este în floare, Bulviță, consilier local PSD, s-a mutat la PNL, în lupta după ciolan.

 Fostul contabil al Liceului Tehnologic Beceni, are un dosar penal deschis pe numele său, despre sutele de mii de euro intrate în buzunarele sale prin diferite ghidușii financiare practicate în premieră la Beceni, potrivit opinialubisca.ro.

Foto mai jos cu o fișă aflată și în posesia poliției, despre o firmă cu sediul în curtea sa, de unde au fost achiziționate fictiv materiale care nu se regăsesc faptic în inventarul Liceului Tehnologic Beceni.

http://opinialubisca.ro/

Informații eronate și denigratoare, cu iz politic!

Foto: facebook.com

Cătălin Chiriță, un ”puștănel” din Beceni, face opoziție pe facebook cu informații eronate și denigratoare.

”Micul Picasso” de la Beceni.

Potrivit surselor noastre, Cătălin Chiriță, are antecedente penale după ce a distrus mai multe camere de supraveghere video ale Primăriei Beceni, iar apoi ar fi distrus arbuștii de pe raza comunei Beceni, faptă pentru care este cercetat penal pentru distrugere.

Art. 404

Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de știri, date sau informații false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Foto: adevarul.ro

”Micul Picasso”, dosar penal după ce a substras aproximativ 300 de litri de combustibil, alături de amicii săi.

,,Din cercetările efectuate a reieşit că în perioada 2 – 10 februarie 2018, bănuiţii, cu vârste cuprinse între 26 şi 16 ani, ar fi sustras aproximativ 300 de litri de combustibil din rezervoarele unor utilaje parcate pe raza localităţilor Mânzăleşti şi Lopătari. Este vorba despre excavatoare şi boldozere aduse pe albia pârâului Slănic, între Mânzăleşti şi Lopătari, pentru lucrări de consolidare a terenului.” Citeste mai mult: adev.ro/pbd9we

Drept la replică/ sesizări: stiripesursebz@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *