Un taximetrist de 45 de ani din Buzău, s-a spânzurat în locuința pe care o deține în spatele poștei din cart. Micro 5. Acesta spera să câștige la păcănele și să poată reamenaja apartamentul pentru a-l vinde la un preț mai bun.

Cetățeanul de 45 de ani, găsit spânzurat în apropierea Poștei din Micro V s-a sinucis pentru că pierduse la păcănele, tot ce avea. Potrivit unor surse din apropierea anchetatorilor, omul, taximetrist de meserie, era plin de datorii, iar jocurile de noroc deveniseră o obsesie. Nelipsit din sălile de jocuri, bărbatul a pierdut, de -a lungul timpului, sume mari. Aceleași surse susțin că, în ultimele zile, buzoianul pierduse la aparate ultimii bani cu care voia să-și renoveze apartamentul, ca să poată să-l vândă la un preț mai bun. Asta i-a pus capac și ș-a hotărât să-și pună ștreangul de gât, informează sansanews.ro.

Ancheta continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor care au condus la un asemenea deznodământ.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *