Un adevărat scenariu de film s-a derulat vineri noapte în judeţul Buzău. Un tănăr de 22 de ani fără permis a adunat o colecţie de infracţiuni, conform protv.ro.

A condus o maşină cu numere de înmatriculare false, a făcut plinul într-o benzinărie, fără să plătească, şi, gonind cu poliţia pe urme, a accidentat un pieton şi s-a oprit abia într-un gard.

Autospeciala care încerca să-l ajungă din urmă a lovit, la rândul ei, un cap de pod şi a ricoşat într-un stâlp, iar agentul a fost rănit.

Deşi a luat-o la fugă prin curţile oamenilor din zonă, şoferul de ocazie a fost prins. Dar surprizele nu s-au terminat aici. La controlul antidopping a ieşit pozitiv la cannabis.

Şoferul de ocazie a oprit la o benzinărie, la ieșire din Râmnicu Sărat și a făcut plinul, de 430 de lei, dar nu a plătit, aşa că angajatul a anunţat poliţia şi mai multe echipaje au pornit în urmărirea lui.

În localitatea Rubla, tânărul a trecut de un filtru de poliție menit să-l oprească, a pierdut controlul volanului într-o curbă, şi a accidentat grav un localnic de 46 de ani, aflat pe marginea drumului, apoi a izbit un gard.

Mașina de poliție care era pe urmele lui a încercat să evite impactul, dar a lovit un cap de pod și a fost proiectată într-un stâlp, iar agentul care o conducea, în vârstă de 47 de ani, a fost și el rănit.

Iar lista de infracțiuni nu se oprește aici – testul antidopping a arătat că tânărul de 22 de ani consumase cannabis. Pentru toată seria de ilegalităţi, el este cercetat acum penal.

Între timp, pietonul, aflat în stare gravă a ajuns la spital şi a intrat direct în sala de operaţie. Poliţistul este şi el în grija medicilor, la Buzău.

Sursă: protv.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *