Un șofer angajat la TransBus a murit la 46 de ani, răpus de o boală nemiloasă. 

Ion Jurubescu era angajat al societății de transport în comun a municipalității buzoiene de ani buni, timp în care si-a făcut o mulțime de prieteni.

Ion Jurubescu lucra pe autobuzul articulat și era considerat un șofer foarte bun. În urma cu trei luni, o durere de spate care se lăsa pe picior l-a trimis la medic. Așa a descoperit că are cancer la rinichi si la plămâni, potrivit reporterbuzoian.ro .

Astăzi, Ion Jurubescu a pierdut lupta pentru viață. În urma sa au rămas doi copii.

Gică Toader, directorul societății de transport, a transmis un mesaj emoționant;

,,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Mi aduc aminte , cand a venit sa se angajeze la Trans Bus, nu-l cunosteam, dar m a impresionat felul lui de a fi, dorinta lui de a face din echipa noastra, lucrase in afara ca sofer de tir, asa ca l am angajat fara sa stau pe ganduri. Timpul care a trecut de atunci mi a dovedit ca am facut o alegere buna, Ion Jurubescu fiind un angajat devotat muncii sale si un bun coleg. Stiam ca era bolnav, dar il asteptam sa se intoarca alaturi de noi.Ma bucur ca am cunoscut un astfel de om, dar acum sunt foarte trist si ma doare sufletul pentru faptul ca nu mai e alaturi de noi.
Condoleante familiei !”
– Gică Toader, director – Trans Bus Buzău.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *