Șoferul care a accidentat mortal o femeie în Râmnicu Sărat este fostul procuror Radu Ion, actualmente avocat. Acesta conducea un SUV cu o viteză extrem de mare, spun martorii, iar după ce accidentat mortal o femeie a fugit de la locul accidentului.

Martorii mai spun că după accident, o femeie a fost pusă la volan dat fiind faptul că acesta putea fi băut, însă, cu toate acestea polițiștii buzoieni l-au identificat pe fostul procuror în vârstă de 72 de ani.

Radu Ion a deținut funcția de prim-procuror la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Râmnicu Sărat până în mai 1999, însă a fost înlocuit din funcție alături de alți primi procurori din țară.

Radu Ion a deținut funcția de procuror în cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Râmnicu Sărat până în 2 octombrie 2009, în urma unui decret de eliberare din funcție semnat de președintele de la aceea vreme Traian Băsescu.

Din 2009, Radu Ion deține un cabinet de avocatură cu sediul pe str. Victoriei din Râmnicu Sărat.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *