Primarul comunei Calvini, Valeriu Bîtu, se află în mijlocul unei controverse după ce a fost înregistrat la o petrecere locală cântând manele și primind bani pentru dedicații.

Evenimentul a avut loc în casa unui localnic, iar imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook „Știri din Calvini”. În video, primarul poate fi văzut stând cu mai multe bancnote în mână, ascultând dedicațiile dictate de un tovarăș și apoi strigându-le la microfon.

Reacțiile comunității au fost mixte. În timp ce unii localnici l-au susținut pe primar și l-au felicitat pentru prestația sa, alții au fost vehement împotriva comportamentului său. Comentariile critice nu au întârziat să apară:

„Să-ți fie rușine, primare”, a scris un utilizator, urmat de un alt comentariu: „Așa vă trebuie, cei care l-ați votat să râdă de voi acum”.

Totuși, au existat și voci care l-au apărat pe primar. O tânără a scris: „Unii dintre voi nu sunteți mulțumiți nicicum. Înainte vă plângeați că nu avem străzi asfaltate, primărie, grădinițe, iluminat public. Fiecare primar a făcut ce a putut cu ce a avut. Omul are și el timpul său liber pe care și-l petrece cum dorește, ca oricare dintre noi! Este și el om, la sfârșitul zilei! Învățați să vă vedeți de treburile voastre și să nu mai muriți de grija altuia. Dacă vreți țară ca afară, trebuie să vă schimbați întâi mentalitatea!”

Replica nu a întârziat să apară: „Dacă ai mai fi locuit aici și ai fi cărat apă cu gălețile cum fac mulți oameni sau ai fi coborât la stradă cu cizmele în picioare, sigur nu ai mai fi fost de aceeași părere. Nu contest că omul are viața personală, dar are un salariu net de aproximativ 9.000-10.000 lei. Mulți oameni muncesc din greu pentru acești bani și nu se afișează public dând dedicații. Părinții noștri au apă tulbure la robinet și muncesc pentru salarii de 1.500-2.000 lei, din care plătesc impozite, taxa pe gunoi și alte acte emise de primărie. Primarul ar trebui să-și dea demisia dacă nu poate să-și îndeplinească responsabilitățile.”

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *