Un minor a ajuns la UPU după ce a fost atacat de pisici

Un minor în vârstă de 16 ani a ajuns joi seară la UPU Buzău, după ce a fost atacat de pisicile maidaneze.

Cadrele medicale i-au pansat rănile, nu înainte de a le toaleta, minorul fiind direcționat apoi către secția de boli infecțioase, pentru tratament profilactic. 

În această dimineață, un buzoian (G.A.), ne-a sesizat cu privire la incidentul produs seara trecută. Pisicile i-au atacat copilul în drumul spre casă, în cartierul buzoian Micro 14. Acesta trage un semnal de alarmă asupra autorităților, deoarece Urbis-Serv nu poate interveni să vâneze pisicile maidaneze, deoarece legislația nu le perimite acest lucru.

În această perioadă a anului pisicile se află în călduri, iar acestea au devenit agresive și pot fi un pericol pentru cetățeni.

Și pisicile din gospodărie par să fi devenit mai agresive, pentru că au ajuns la Urgențe și persoane care au spus că au fost zgâriate de propriile animale. 

Medicii recomandă ca persoanele care sunt zgâriate sau mușcate de către câini sau pisici să se prezinte la Urgențe pentru vaccinare antitetanos și pentru îngrijirea plăgilor.

Nu după mult timp, la spital a ajuns și o tânără de 22 de ani, care le-a spus cadrelor medicale că a fost zgâriată de o pisică în cartierul Micro 14, în momentul în care tânăra s-a apropiat prea mult de ea. 

Comentariile sunt închise.