Tânăra a declarat că a muncit luni întregi pentru telefonul respectiv și că nu acceptă ca un hoț să își bată joc de tot efortul ei.

Un hoț de telefoane și-a primit lecția vieții de la o fată de 1,50m care l-a bătut măr după ce i-a furat telefonul. Întâmplarea a avut loc în Mar del Plata, Buenos Aires. Tânăra în vârstă de 20 de ani, pe nume Brisa, este o luptătoare de MMA și pleca de la locul de muncă în momentul în care hoțul respectiv i-a furat telefonul și a fugit.

Cu ajutorul unui prieten, Brisa l-a urmărit pe suspect înainte ca un grup de muncitori să-l rețină pe hoț. Brisa și-a recuperat telefonul, însă, fiind plină de furie, l-a lovit de câteva ori în cap pe acesta. Ea a declarat că a muncit luni întregi pentru a strânge bani pentru telefonul respectiv și că nu acceptă ca un hoț să își bată joc de tot efortul ei în câteva secunde. Imaginile o arată pe Brisa imobilizându-l pe hoț și lovindu-l de nenumărate ori, lăsându-l pe acesta într-o baltă de sânge. Luptătoarea de MMA, deși foarte scundă, nu l-a eliberat pe suspect până la venirea poliției.

,,Nenorocitule, ia-ți un loc de muncă! Crezi că petrec toată ziua închisă la serviciu doar ca să mă furi în trei secunde?”, au fost cuvintele tinerei revoltate. Ancheta este în curs de desfășurare, iar Brisa a mărturisit că își dorește ca hoțul să răspundă penal pentru faptele sale și să nu mai jefuiască pe nimeni de acum înainte.

„Am petrecut toată ziua lucrând în timpul pandemiei cu salariu redus și am refuzat să accept ca tipul ăsta să vină și să-mi fure mai mult de jumătate de salariu în trei secunde. (…) Să sperăm că tipul acesta nu mai fură niciodată. Am avut noroc pentru că știu să mă apăr în timp fiind practicantă de MMA, dar nu vreau să se întâmple asta nimănui.”, a spus Brisa în timpul unui interviu la emisiunea TV „Nosotros a La Manana”. „Sunt mândră de modul în care am acționat și nu regret nimic”, a adăugat luptătoarea de MMA.

Sursă: 3minute.net

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *