Un copil de 15 ani a vrut să se sinucidă din cauza unor probleme în dragoste. A furat mașina părinților și a pornit la drum, însă în localitatea buzoiană Gălbinași a scăpat mașina de sub control și s-a răsturnat în afara șoselei.

Accidentul a avut loc marţi după amiază pe DN2B, în localitatea buzoiană Gălbinaşi. Din primele date de la faţa locului a reieşit că în timp ce conducea un autoturism dinspre Buzău către Bentu, un minor în vârstă de 15 ani, din Buzău, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea minorului care a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„Trafic dirijat pe DN2B, în localitatea Gălbinași, accident rutier. Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea un autoturism dinspre Buzău către Bentu, un minor în vârstă de 15 ani, din Buzău, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea minorului care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a anunțat biroul de presă al IPJ Buzău.

Poliţiştii vor întocmi dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Localnicii susţin că băiatul ar fi furat maşina de la părinţii care locuiesc în municipiu, şi ar fi pornit la volan, cu ingenţia de a-si pune capăt zilelor, invocând unele probleme în dragoste.

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *