Un copil de 15 ani a vrut să se sinucidă din cauza unor probleme în dragoste. A furat mașina părinților și a pornit la drum, însă în localitatea buzoiană Gălbinași a scăpat mașina de sub control și s-a răsturnat în afara șoselei.

Accidentul a avut loc marţi după amiază pe DN2B, în localitatea buzoiană Gălbinaşi. Din primele date de la faţa locului a reieşit că în timp ce conducea un autoturism dinspre Buzău către Bentu, un minor în vârstă de 15 ani, din Buzău, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea minorului care a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„Trafic dirijat pe DN2B, în localitatea Gălbinași, accident rutier. Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea un autoturism dinspre Buzău către Bentu, un minor în vârstă de 15 ani, din Buzău, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea minorului care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a anunțat biroul de presă al IPJ Buzău.

Poliţiştii vor întocmi dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Localnicii susţin că băiatul ar fi furat maşina de la părinţii care locuiesc în municipiu, şi ar fi pornit la volan, cu ingenţia de a-si pune capăt zilelor, invocând unele probleme în dragoste.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *