Poșta Română este una dintre companiile de stat falimentare și renumite pentru disfuncționalitatea din sânul său, există mulți angajați cu salarii colosale care nu muncesc nici măcar un minut, dar în ziua salariului tastează PIN-ul la bancomat.

O companie de stat cu peste 25 de mii de angajați, prezentă este parcă într-un alt secol. Mai exact, este vorba despre membrii de Sindicat scoși din prodicție, adică lucrează exclusiv pentru sindicat, dar își încasează salariul și de la Companie. Potrivit surselor noastre, asta prevede Contracul Colectiv de Muncă semnat de liderii de sindicat cu foștii directori ai Poștei Române.

Unul dintre benficiarii sindicaliști cu salarii colosale este Ion Bogdan, membru fidel în organizația PSD Buzău, consilier județean, fost candidat la Camera Deputaților, diriginte al Oficiului Zonal Buzău și, pentru o scurtă vreme, director general adjunct al Poștei Române.

Întrebat de jurnaliști, „lipitoarea” banilor publici a refuzat să vorbească despre cum câștigă 18.846 de lei brut, fără să muncească pentru companie.

Printre altele, Ion Bogdan face partea din consiliul de administrație la SC Piețe Târguri și Oboare, companie subordonată Primăriei Buzău. Pentru că trece pe la comapanie cam o dată pe lună și votează, mai încasează și de aici puțin peste 1.300 de lei lunar.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *