Fiscul buzoian intră în 2022 cu un director nou. Numirea s-a făcut luni, 3 ianuarie, prin ordin semnat de președintele ANAF. Astfel, noul director al instituției este finanțistul Valentin Orșa care o înlocuiește pe Viorica Posea. Mandatul acesteia încetase, la termen, la finele lunii decembrie, informează sansanews.ro.

Potrivit aceleași surse citate, Valentin Orșa a mai condus Administrația Județeană a Finanțelor Publice din martie 2019 până în aprilie 2020. În luna noiembrie a aceluiași an, Orșa a devenit președinte-director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate, post pe care l-a ocupat până la jumătate lunii august a anului trecut când a revenit la Finanțe pe un post de execuție.

După ce a devenit președinte-director general al CJAS Buzău, acesta a candidat pentru menținerea în funcție

În luna mai, Orșa Valentin a susținut un concurs pentru șefia CJAS Buzău, însă acesta a obținut nota 2 la concurs, astfel a fost în centrul unui scandal imens, cu deconspirări ale unor caracatițe mafiote din cadrul instituției.

Redăm un pasaj din articolul liberinbuzau.ro, mai jos:


Orșa Valentin – ”Candidatul X”

28.05.2021, Sebastian Silvestru

22,90 din 100 de puncte posibile a obținut actualul Director General al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Buzău. Iată că la mai puțin de o lună e la data concursului – proba scrisă – Candidatul X a fost deconsiprat de propria rețea de protecție formată la vedere din politicieni, funcționari publici, lucrători de poliție și jurnaliști.

Deși inițial mai multe indicii arătau că Orșa Valentin a participat la concurs, am refuzat să cred, mai ales că un om aflat în funcții atât de înalte în Stat de-a lungul timpului nu poate minți un jurnalist, nu-l poate induce în eroare. Rușinos!

Dar iată că ieri a venit și a treia confirmare necesară: Orșa Valentin este cel care a obținut doar 22,90 puncte la concurs, unul dintre cele mai slabe rezultate obținute de un buzoian dornic de șefie CJAS Buzău.

Mai multe detalii despre Orșa Valentin, dar și despre MAFIA din cadrul CJAS Buzău, găsiți pe liberinbuzau.ro!

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *