Un buzoian și-a transformat visul în afacere – acum pregătește unele din cele mai delicioase prăjituri din Buzău

La Cofetăria Casa Maestro, se pregătește cu multă dăruire și atenție la detalii unele din cele mai sănătoase și gustoase prăjituri din Buzău. Totul a pornit de la un vis care cu multă muncă a devenit într-un final realitate. Ionescu Mihai și-a dorit să aducă bucurie tuturor celor care au o sărbătoare deosebită, pregătind unul din cele mai importante elemente ale petrecerii – dulciurile.

De la torturi la prăjiturele, cei care își doresc să guste ceva cu totul delicios, își vor găsi cu siguranță produsul mult visat la Cofetăria Casa Maestro. Asta pentru că, cofetarii pregătesc fiecare preparat cu multă migală și dăruire, din pasiune pentru ceea ce face. Patronul și-a dorit nespus să poată să readucă în actualitate „rețetele bunicii”, lucru pe care îl face și acum.

„Secretul este că facem produse cât mai sănătoase și folosim rețete vechi de pe vremea bunicii”, explică acesta.

În ultima perioadă, Cofetăria Casa Maestro, a onorat mai multe comenzi, atât de torturi cât și de prăjituri și candy-bar. Clienții au fost fericiți să descopere preparate făcute de la zero, fără prafuri și aditivi. Mai mult decât atât, „Am avut câteva comenzi și clienții au fost foarte mulțumiți. În toate produsele folosim zahăr cât mai puțin, astfel că ne îngrijim nu doar de aspect și gust, dar și de sănătatea clienților noștri” – ne-a transmis unul dintre cofetari.

Cele mai inedite combinații și degustări

Prăjituri de casă, prăjituri asortate, torturi, candy-bar, produse fără zahăr și fără gluten, toate se regăsesc în meniul laboratorului, iar clienții pot chiar să vină cu alte idei și combinații dacă doresc.

Cofetăria Casa Maestro în rând cu pandemia

Având în vedere situația existentă, oferim livrare la domiciliu în municipiul Buzău, din gama noastră de prăjituri, torturi și produse de panificație.
Serviciul este gratuit. Comanda minimă este de 90 ron. Pentru comenzi și informații puteți apela în fiecare zi la numărul de telefon:

0746-039.788

,,Fiecare cerere este personalizată, astfel că nici o comandă nu este la fel niciodată.”

Laboratorul poate fi găsit pe rețelele de socializare, pe pagina de Facebook cu același nume (Cofetaria Casa Maestro) sau direct la sediu, pe Strada Obor, Nr. 3-5 din Buzău, lângă UniCredit Bank. Totodată aveți la dispoziție numărul de telefon: 0746 039 788

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *