Update: La Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean de Urgență Buzău a fost transportat un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Buzău, care a suferit un politraumatism prin cădere de la înălțime. Bărbatul a suferit multiple fracturi: fractură de coloană vertebrală, fractură de șold stâng, fractură de pumn drept. La acest moment, bărbatul se află în investigații. Vom reveni cu informații după finalizarea tuturor investigațiilor.

Un bărbat de 65 de ani s-a aruncat în gol în această dimineață de la ultimul etaj al unui bloc turn din cartierul Micro V (blocul 26).

Potrivit reporterbuzoian.ro, este vorba chiar despre președintele asociației de proprietari, B.V. Bărbatul lucrase la o societate de asigurări și își girase câțiva colegi, care nu își mai plătiseră creditele.
Datoriile i-au fost imputate lui, iar când nu le-a mai putut duce, cele două fiice ale sale au încercat să îl ajute.
De altfel, marele necaz al bărbatului, pe care l-a scris și în biletul de adio lăsat familiei, este că și-a îndatorat fiicele..

Bărbatul în vârstă de 65 de ani locuia la etajul unu al blocului situat în Micro V (zona str. Mică). În ultima perioadă s-ar fi confruntat cu probleme financiare, iar omul nu mai întrezărea nicio speranță. Astăzi, în timp ce soția sa se afla în apartament, bărbatul a urcat la etajul zece, acolo unde își avea sediul administrația blocului, a deschis geamul încăperii și a plonjat în gol.

Citește mai mult pe reporterbuzoian.ro.

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *