Vineri, în jurul orelor 11:40, o patrulă din cadrul Poliției Locale a Municipiului Râmnicu Sărat, în timp ce patrula pe Strada M.Kogalniceanu, în stația mijloacelor de transport public de persoane a observat o persoană care părea suspectă îmbrăcată în haine de măicuță, care cerea bani trecătorilor.

Măicuța fost condusă la Sediul Poliției Locale, unde a fost legitimată și s-a constatat că se numește D.I. în vârstă de 28 de ani, domiciliat în județul Bacău și ca este bărbat deghizat în măicuță. Acesta a fost sancționat contravențional, iar apoi condus la Poliția Municipală pentru continuarea cercetărilor.

,,Nu pot să muncesc, am auzit doi bărbați care veneau de la muncă și au fost bătuți, și nici nu au primit banii, mai bine stau pe stradă și cerșesc”, a spus bărbatul deghizat în măicuță.

Jurnalistul TV SUDEST – Daniel Țigleanu, l-a intervievat pe bărbat, iar declarațiile acestuia au fost uluitoare. Vezi VIDEO mai jos:

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Un bărbat s-a deghizat în măicuță pentru a cerși | INTERVIU”
  1. „Marea prindere” , din cauza lui nu merge țara asta asa cum trebuie!!! Rușine!!! M-ai bine il ajutați, nu sa ii cereți socoteală! Vai de capul lui!!! Eu cred ca nimeni nu își dorește sa fie în pielea lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *