Un bărbat de 55 de ani din Gura Teghii este în stare gravă după ce a fost atacat duminică dimineață de un urs, pe o uliță din localitate.

Atacul ursului a avut loc în jurul orei 02:30, pe o uliță din satul Nemertea.

Bietul om are multiple răni, inclusiv la cap, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Potrivit Prefecturii Buzău, bărbatul a fost transportat de urgență la spitalul din Brașov.

Chiar ieri, o ursoaică cu pui a fost alergată și haituită cu un autoturism mobil de un drujbist din Gura Teghii.

La un moment dat se poate observa cu ursoaica se întoarce și încearcă să sară în fața autoturismului pentru a-și salva puii.

Ei bine, după ce le-a distrus habitatul urșilor, el fiind un drujbar de meserie, acum a trecut să-i și alerge cu autoturismul prin creierii munților.

În urma incidentului de ieri, ONG-ul Agent Green, ne-a oferit un punct de vedere.

,,Hăiturirea urșilor este un abuz legal și moral. Responsabilitatea alungării lor este a autorităților și nu a cetățenilor. Și asta doar dacă animalele sunt periculoase. Adesea animalele doar traversează zone locuite în drumul lor de la o pădure la alta. Asta nu îi face periculoși. Mai periculos mi se pare individul arogant care a realizat aceste filmări și care trebuie sancționat pentru comportamentul său”, a spus Gabriel Păun, directorul general al ONG-ului Agent GREEN.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “Un bărbat din Gura Teghii, în stare gravă. A fost atacat de un urs chiar pe uliță”
  1. Nu este în creierii munților este pe drum pe unde trec copii care merg la școală. Dacă trecea un copil în timpul acela? Ce se întâmpla? Atunci nu mai comenta nimeni. Gândiți vă un pic vă rog. Poate și dvs aveți copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *