În această dimineață, la ora 10:18 minute, un apel prin numărul unic de urgență 112, solicita intervenția pompierilor militari în satul Cândești, comuna Vernești din județul Buzău, pentru salvarea unei capre căzută într-o fântână dezafectată, cu adâncimea de peste 20 de metri.

La adresa indicată de apelant a fost mobilizat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău, dotat cu echipamente specifice de salvare din medii ostile.
După evaluarea situației, plutonierul major Stancu Sorin, asigurat cu cordițele de siguranță de ceilalți membri ai echipajului, a coborât în fântână, reușind să scoată animalul în siguranță la suprafață.
Munca în echipă și încrederea în colegi sunt ceea ce îi face pe pompieri capabili de rezultate neobișnuite, împreună făcând față mult mai bine pericolelor la care se expun pe timpul intervențiilor!

𝕊𝕒𝕝𝕧𝕒𝕥𝕠𝕣𝕦𝕝 𝕫𝕚𝕝𝕖𝕚: 𝕡𝕝𝕦𝕥𝕠𝕟𝕚𝕖𝕣 𝕞𝕒𝕛𝕠𝕣 𝕊𝕥𝕒𝕟𝕔𝕦 𝕊𝕠𝕣𝕚𝕟

„Este unul din cei mai experimentați membri ai echipei de căutare-salvare ai subunității din care face parte, iar multitudinea de intervenții pentru salvarea persoanelor aflate în pericol de înec, rămase blocate la înălțime sau în diferite spații, precum și pentru salvarea animalelor aflate în medii ostile vieții a dus la dobândirea unei experiențe importante în domeniu”, a transmis ISU Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *