Acum 102 de ani, în aceeași zi, reprezentații Bucovinei proclamau Unirea cu țara. Chiar dacă termometrul arata valoarea de 1 grad , acest lucru nu i-a împiedicat pe membrii partidului Alianța pentru Unirea românilor să se adune .

Începutul evenimentului a fost marcat de discursul purtat de Nicolae N. Roman, Comandat Diviziei 2 Infanterie din Buzău. El este candidat la Camera Deputaților din Buzău.

Pe fundalul muzicii patriote, Otilia Magher , candidat la camera deputaților pentru județul Buzău și-a spus cuvântul. Este membră de partid de o lună, dar s-a implicat în tot ce înseamnă AUR de 10 de ani . La bază, ea se ocupă cu promovarea produselor românești, având o experiență de 10 ani în spate.

Încheie discursul printr-un mesaj pe care dorește să vi-l transmită:

„Împreună cu dumneavoastră suntem siguri că vom reuși. Peste tot pe unde am fost , în toate satele și în toate comunele peste jumătate din oamenii cu care am stat de vorbă deja știau de AUR. Deci este un semnal mai mult decât pozitiv. Oamenii au fost bucuroși și încrezători că a venit cineva să le confirme că nu sunt singuri în dorința lor de a schimba ceva. Așa că vă așteptăm pe toți, pe 6 decembrie la vot. „

Ea va fi prezentă la data de 30 noiembrie la Peștera Sfântului Andrei, acolo unde îi va fi alături avocatei Diana Șoșoacă într-o acțiune de sprijinire a Bisericii Ortodoxe Române. 1 decembrie și-l va petrece la Alba Iulia, alături de alți naționaliști. De 7 ani are acest obicei, pe care nu-l întrerupe nici anul acesta.

cnpaulescu.ro

By Olteanu Mariana

Între identitate şi schimbare, prefer schimbarea.

One thought on “Un 28 noiembrie, nelăsat uitării.”
  1. Dl. general Nicolae N. Roman, dna. Otilia Magheru cât şi dl. Prof Florian Colceag, toţi candidaţi pe primele locuri pentru Buzău, au decis, alături de ceilalţi români patrioţi care fac parte din Reţeaua Profesioniştilor, un grup al celor mai străluciţi ambasadori ai performanţei româneşti, să candideze pe primele locuri în toate judeţele României, sub deviza „Profesionistii Sunt AUR-ul Neamului Romanesc”. https://www.youtube.com/watch?v=Pry_YdFPhZE&ab_channel=ReteauaProfesionistilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *