Ultimă oră! Taximetrist ridicat în cătușe! Vecini: ,,A vrut să o omoare!”

UPDATE: Fiica celor doi soți, susține că tatăl dânsei a avut acea ieșire impardonabilă pe fondul consumului de alcool.

Update: Potrivit surselor noastre, femeia a ieșit în lenjerie intimă, tăiată și plină de sânge, iar vecinii au apelat la 112.

Astăzi, în jurul orei 20:35, au răsunat sirenele jandarmeriei și ale poliției, în cartierul buzoian Mihai Viteazul.

În primă fază, vecinii au speculat că este un nou caz de Coronavirus, iar echipajul SAJ era prezent pentru a ridica o persoană suspectă cu noul virus gripal.

La fața locului, lucrurile stăteau cu totul altfel. Un bărbat în vârsta de aproximativ 60 de ani, de meserie taximetrist, și-ar fi atacat cu bestialitate nevasta, iar aceasta ar fi apelat la poliție. Echipe ale jandarmeriei, armatei și ale poliției, s-au deplasat de îndată la fața locului pentru a interveni.

Vecinii speriați șușoteau la colțul străzii:,,A vrut să o omoare!”

La un moment dat a sosit și un echipaj SAJ, pentru ai acorda primul ajutor femeii.

Polițiștii nu au mai stat pe gânduri, l-au luat pe bărbat direct din pijamale și papuci, i-au pus cătușele și l-au condus la sediul poliției pentru clarificarea situației.

Unor vecini le părea și rău: ,,Era băiat bun, la locul lui, nu era violent și nu a făcut niciodată probleme.”

Scandalul ar fi plecat din cauza banilor, în acest moment taximetria este una dintre cele mai afectate meserii, chiar ieri, mi s-a plâns un taximetrist că nu a prins nicio cursă în aproximativ 6 ore.

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *