În continuarea cercetărilor privind agresiunea din data de 12 iunie a.c., în care un buzoian, în vârstă de 41 de ani, ar fi fost agresat de către trei persoane, în timp ce se afla în trafic, astăzi, ca urmare a probatoriului administrat, cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 44 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță și introduși în Centrul de Reținere și Arest Buzău, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Precizăm faptul că în ziua de 12 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Beceni, au fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către un buzoian, în vârstă de 41 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în trafic, pe raza localităților Săpoca și Cernătești, ar fi fost agresat de către trei persoane. Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru verificarea aspectelor semnalate, stabilind că este vorba despre un conflict încă în desfășurare, cu trei persoane de o parte și apelantul de cealaltă parte.

Din primele verificari a reieșit că, în urma unui conflict spontan, apelantul de 41 de ani ar fi fost agresat fizic de către trei bărbați, totodată i-ar fi fost provocate și distrugeri la autoturismului personal.

Echipajul care a intervenit la fața locului a despărțit părțile implicate în conflict în vederea consilierii, totodată la fața locului fiind dirijate mai multe echipaje de poliție precum și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale pentru aplanarea și preîntampinarea escaladării conflictului.

Întrucât, la fața locului, părțile implicate continuau să provoace la reacție conflictuală, polițiștii au preluat apelantul și au hotarat să îl escorteze cu mașina la sediul Poliției în vederea continuarii audierilor.

Polițiștii au identificat persoanele în cauză, stabilind că este vorba despre trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 44 de ani, din localitățile Săpoca și Cernătești. Imediat după aplanarea conflictului, au fost demarate cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea și supravegherea Parchetului de pe lăngă Judecătoria Buzău, urmând ca, în funcție de materialul probator administrat, a se stabili cu exactitate delimitarea încadrării juridice a faptelor, în dinamica săvârșirii lor.

cnpaulescu.ro

By SDS

One thought on “ULTIMĂ ORĂ! Agresorii au fost reținuți”
  1. Domnișoara polițist ce a fost lovita de acel bandit a făcut plângere sau ii este frică ? I.a cam despletit coafura. La 50 de kg ale ei dacă o lovea mai puternic direct ATI scria pe ea. De doamna polițist lovita nu zice nimeni nimic ?!?! Când au tras de un om in vârsta și băut l.au omorât…acum ca e vb de colorați bătăuși se tace mâlc…mare păcat!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *