TVSAT Media Group – O companie care își bate joc de clienți

Cu toții știm că România este țara tuturor posibilităților, iar aici din nefericire omul muncitor și onest nu doar că nu este apreciat, dar mai este luat și în derâdere. În ultima perioada, mai multe companii și-au făcut de cap, au scos după bunul plac programe, au mărit prețurile la abonamente și au oferit servicii din ce în ce mai proaste. Mai jos vă voi arăta un exemplu și voi detalia cum TVSat își bate joc de multă lume, fără nici o treabă.

Din nefericire, în unele zone rurale nu sunt foarte multe alternative convenabile și de când m-am mutat aici, am ales ca furnizor de internet și televiziune firma amintită mai sus. În urmă cu aproximativ 10 ani, ei aveau cam cea mai bună ofertă la care puteam să apelez, prețurile erau decente și serviciile dânșilor mă satisfăceau. Odată cu trecerea timpului, calitatea a scăzut considerabil, abonamentele s-au ridicat, iar seriozitatea a început să lase de dorit.

Problemele și iar probleme

De foarte multe ori  televiziunea claca, dar se remedia și treceam cu vederea; internetul te lăsa fix când îți era lumea mai dragă și chiar dacă se întâmpla des, se remedia, câteva zile mergea ok și treceam și asta cu vederea. Am ținut cont de faptul că probabil e o firmă mai micuță, nu totul poate fi perfect, prețurile s-au mărit că asta e economia, toate au crescut și era și normal, dar n-am mai răbdat, de data aceasta practic mi-au râs în nas.

Plătesc un serviciu pe care nu-l pot folosi

De o săptămână, internetul meu este activ doar pe contract (Tv+net-90 de lei) , căci eu nu mă pot folosi de acest serviciu. Am sunat de multe ori și am încercat să fiu foarte înțelegător, dar nu ai cu cine. În 7 zile, au venit două echipe diferite de la serviciul de deranjamente, au făcut internetul să meargă, dar doar pentru câteva ore fiindcă apoi  a fost inactiv, din nou. De 3 zile sun și îmi tot spun că se va rezolva, că o să vină o echipă să-mi remedieze problema, dar nu știu cum se face că la nici 15 km de Buzău, ei nu pot ajunge.

Am ajuns să mă rog practic pe banii mei, să mă pot folosi de un produs plătit până la ultimul leuț.

Mai jos o să vă prezint și câteva recenzii lăsate de alți abonați, să vă faceți o idee.

Popescu Roberto George

-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *