Turneu Holograf – Classic Rock la Casa de Cultură a Sindicatelor Buzău

Holograf dă startul unui nou turneu național – „Classic Rock„. Trupa va poposi la Casa de Cultură a Sindicatelor (Sala Maximilian) din Buzău cu un concert ce va avea loc pe 13 februarie 2020, de la ora 19:30.

Bilete concert Holograf la Buzău

  • VIP (earlybird) – 159 lei
  • Categoria 1 (earlybird) – 109 lei

Holograf, una dintre cele mai apreciate trupe din România, și-a început activitatea în 1978. După anul 1990, Holograf a schimbat puțin stilul muzical, mergând pe rock modern. Discografia formației Holograf cuprinde peste 25 de materiale audio și video, cel mai recent fiind albumul de studio, „Life Line”, lansat în 2015.

În martie 2019, trupa a revenit după o pauză de doi ani cu single-ul „Pierd înălțimea din ochii tăi”. Melodia este compusă de Dan Bittman și mixată de reputatul producător britanic Matt Lawrence.

După aproape 40 de ani de activitate, Holograf își continuă drumul în muzică în formula: Dan Bittman (voce), Edi Petroșel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu (chitară) și Iulian Vrabete (bass).

Vom reveni cu detalii despre conceptul turneului.

Sursă: infomusic.ro

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *