În jurul orei 15.30, prin SNUAU 112, un prahovean a sesizat faptul că a plecat împreună cu soția și doi copii minori într-o drumeție pe traseul nr. 4 Drumul Luanei, între Agatonul Nou și Agatonul Vechi, dar soția s- a accidentat la un picior și nu mai poate continua.


Au fost direcționate către zona indicată 2 echipaje de jandarmi din cadrul Postului Montan Nehoiu, cu echipament adecvat intervenției și din cadrul Detașamentului Mobil, împreună cu pompieri din cadrul ISU Buzău. Cei patru au fost găsiți în zona indicată după aproximativ 2 ore, întrucât o bună parte din traseu a fost parcursă pe jos de către echipajele de jandarmi. Jandarmii montani i- au acordat femeii primul ajutor, în sensul în care piciorul i- a fost imobilizat și a fost transportată cu targa aproximativ 1 km până la autospeciala ISU pentru a fi transportată la UPU Buzău.
Celelalte persoane nu au necesitat îngrijiri medicale și au fost conduse în siguranță la autorismul proprietate personală.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *