Tudor Socrate, candidatul PNL la Primăria Scorțoasa: O viziune nouă pentru dezvoltarea comunității

Tudor Socrate Gregorian, candidatul PNL la Primăria Scorțoasa, vine cu soluții concrete și o echipă dedicată pentru a transforma comuna într-un loc prosper și modern. Cu un program clar și ambițios, Tudor Socrate își propune să abordeze problemele esențiale care au afectat comunitatea de ani de zile.

Mă numesc Tudor Socrate Gregorian, am 34 de ani și locuiesc în satul Balta, Tocila, din comuna Scorțoasa. Încă din 2020, când a început pandemia de COVID-19, s-a remarcat nevoia unor mijloace de transport în comun, apă curentă și diverse necesități medicale,” a declarat Tudor Socrate.

Cu trecerea timpului, el a observat o evoluție demografică și economică negativă în comuna Scorțoasa. Însă, are soluții pentru aceste provocări.

Mulți dintre dumneavoastră mi-ați adus la cunoștință probleme legate de dispensarul comunal și medicul de familie. Avem soluție!„, a continuat el.

Bianca Benchescu, medic specialist în medicină de familie, s-a alăturat echipei lui Tudor Socrate pentru a adresa direct problemele de sănătate ale comunității. Numele meu este Bianca Benchescu, sunt medic specialist în medicină de familie și voi veni în sprijinul cetățenilor comunei Scorțoasa, la rugămintea prietenului meu, Tudor Socrate Gregorian,” a spus ea. „Problemele principale din Scorțoasa, cu care și eu mă confrunt zilnic, sunt lipsa apei, serviciile medicale deficitare, starea deplorabilă a drumurilor și lipsa de creștere economică.”

Tudor Socrate își propune să aducă schimbări reale și tangibile pentru comuna Scorțoasa. „Comunele din jurul nostru se dezvoltă, iar Scorțoasa a rămas blocată în timp. Există soluții! Trebuie făcute foraje în fiecare sat, cu firme specializate, care folosesc materiale de calitate, pentru a evita ca apa să fie tulbure la finalul lucrărilor sau sărată,” a explicat el.

Cele mai importante obiective ale mandatului său de primar includ:

  1. Înființarea sistemului de alimentare cu apă în fiecare sat al comunei Scorțoasa.
  2. Asfaltarea drumurilor.
  3. Asigurarea unei alternative a serviciilor medicale de bază.
  4. Dezvoltarea turismului și a fierbătorului de la Beciu, singura formațiune vulcanică aflată în administrarea primăriei.

O echipă de profesioniști dedicați va lucra neobosit pentru interesele comunei. „Împreună cu domnul inginer Sebastian Necoșano și cu domnul inginer Constantin de Vasile, suntem echipa ce va lucra în primăria comunei Scorțoasa pentru dumneavoastră,” a subliniat Tudor Socrate.

Dragi cetățeni ai comunei Scorțoasa, Tudor Socrate și echipa sa sunt hotărâți să aducă schimbările necesare pentru a transforma comuna într-un loc unde fiecare locuitor se simte mândru să trăiască. Susțineți schimbarea! Susțineți Tudor Socrate pentru primăria Scorțoasa!

CMF: 21240015

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *