Evenimentul s-a desfășurat în data de 10 martie 2024 la Sala Luceafărul, situată pe strada Ion Ghica.

Iar pentru cei ce sunt la început cu k-pop-ul ar fi bine să le facem cunoștință, măcar puțin cu cei din band. TRENDZ este o trupă de băieți din Coreea de Sud, formată de Interpark Music Plus. Grupul este alcătuită din șapte membri: Havit, Leon, Yoonwoo, Hankook, ra.L, Eunil și Yechan. Trupa TRENDZ și-a făcut debutul oficial pe 5 ianuarie 2022, iar la numai doi ani distanță au plecat hai-hui prin Europa.

În drumul lor pe bătrânul continent cei de la TRENDZ vor poposi în: Marrakesh, Casablanca, Lyon, Barcelona, Paris, Varșovia, Praga, Berlin, Amsterdam, Londra, Dublin și București!

Acum nu știu să spun dacă ordinea orașelor s-a păstrat sau dacă band-ul și-a încheiat turneul o dată cu reprezentația dată în București, dar un lucru e cert: atmosfera a fost una incendiară, iar cei 7 băieți s-au bucurat de o sală neîncăpătoare, plină de lumini ce a încântat cât a ținut-o plămânii alături de formație.

Din păcate nu toți fanii trupei au putut ajunge la concert, iar dacă s-au numărat printre norocoși nu toți au putut prinde un bilet VIP, acestea vânzându-se „ca pâinea caldă”.

E un început timid al concertelor k-pop în România….și cu toate acestea cineva trebuia să dea startul. În 2025, „sursele” spun că BTS va susține cu concert de zile mari la noi în țară. Dacă așa va fi rămâne de văzut.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Panait Elena

Zâmbeste! Viața e frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *