Muzeul Județean Buzău, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Penteleu, va organiza sâmbătă, 11 decembrie 2021, ora 14.00, decernarea premiilor Trofeului Dumitru Dan, ediția a III-a. Dat fiind contextul pandemic actual, evenimentul va beneficia doar de prezența organizatorilor, a Președintelui Consiliului Județean Buzău, a cicliștilor de anduranță și a voluntarilor.

Inițiat în anul 2019 la propunerea ciclistului Cristi Mănăilă, evenimentul a reunit, pe parcursul a trei ediții, numeroși sportivi din diverse zone ale țării.

Anul acesta, între 24 iulie și 15 august, Cristi Mănăilă a participat la cursa internațională de ciclism de anduranță North Cape 4000 Edition IV, pe un traseu deschis la Rovereto, Italia, până la Capul Nord, Norvegia, purtând sigla Muzeului Județean Buzău și a Trofeului Dumitru Dan. Participarea sa la evenimentul internațional a urmărit de asemenea și promovarea unor valori buzoiene, motiv pentru care îi mulțumim.

Finaliștii ediției din acest an a Trofeului Dumitru Dan sunt: Mănăilă Cristian, Resceanu Mădălin, Radu Cristian, Deacănu Vasile Viorel și Grigore Simona Iuliana.

Evenimentul va putea fi urmărit pe pagina Facebook – Dumitru Dan Globe-trotter sau Dumitru Dan globe-trotter – Proiectul Muzeului Judetean Buzau.

Sursa foto – Dumitru Dan Globe-trotter, Cristi Manaila

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *