Muzeul Județean Buzău a acceptat provocarea Asociației Club Sportiv PENTELEU Buzău de a participa la organizarea TrofeuluiDumitruDan – brevete de anduranță pentru cicliști amatori (200 km, 300 km, 400 km, 600 km).

Cursa, prima de acest gen desfășurată pe teritoriul județului Buzău, este dedicată globe-trotterului Dumitru Dan, personalitate căreia instituția noastră i-a dedicat un întreg spațiu expozițional. Cu peste 30 de participanți la start, primul brevet începe mâine, 26 martie 2022, la ora 8:00, cu plecare din fața sediului central al muzeului. Traseul cuprinde puncte de interes turistic și istoric de pe teritoriul județului Buzău, precum: monumentul ridicat la locul descoperirii Tezaurului de la Pietroasele, Grunjul de la Mânzălești și Munții de Sare de la Lopătari.Participanții în acest brevet provin din Buzău, București, Ilfov, Prahova, Harghita, Bacău și Galați.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *